Aia he 10 mau ʻano o ka puʻupuʻu puʻupuʻu i loko o ka granulator, a ʻaʻole paha ʻoe i ʻike i ka 3 hope loa!

I loko o ka ʻoihana granulation, inā he mīkini pellet palahalaha a i ʻole ka mīkini pellet ring, ʻo kāna kumu hana e hilinaʻi i ka neʻe pili ma waena o ka rollershell kaomi a me ka mold e hopu i ka mea a komo i ke kahua kūpono, e hoʻokuʻu iā ia i loko. kino, a laila ʻokiʻoki i mau ʻāpana o ka lōʻihi i makemake ʻia e ka ʻoki ʻoki.

ʻO ka pūpū paʻi paʻi ʻāpana

Aia i loko o ka puʻupuʻu puʻupuʻu ka mea eccentric shaft, rolling bearings, kahi puʻupuʻu puʻupuʻu i hoʻopaʻa lima ʻia ma waho o ka puʻupuʻu puʻupuʻu, a me nā mea i hoʻohana ʻia e kākoʻo a hoʻoponopono i ka pūpū kaomi.

Hoʻopili ka rollershell i ka mea i loko o ka lua mold a hana ia ma lalo o ke kaomi i loko o ka lua mold.I mea e pale aku ai i ka paheʻe ʻana o ka ʻōwili paʻi a hoʻonui i ka ikaika hoʻopaʻa ʻana, pono e loaʻa kahi mana friction ma waena o ka roller pressure a me ka mea.No laila, lawe pinepine ʻia nā hana e hoʻonui ai i ka friction a me ke kūpaʻa ʻana ma luna o ka ʻili o ka roller pressure.Ke hoʻoholo ʻia nā ʻāpana hoʻonohonoho o ka roller pressure a me ka mold, ʻo ke ʻano o ke ʻano a me ka nui o ka ʻaoʻao o waho o ka roller pressure i ka hopena koʻikoʻi i ka maikaʻi o ka granulation a me ka maikaʻi o ka particle.

ʻO ke ʻano o ka ʻili o ka ʻili puʻupuʻu

ʻEkolu ʻano ʻano maʻamau o ka ʻili no nā mea paʻi paʻi paʻi i kēia manawa: ʻili ʻili ʻili, ʻili ʻili ʻili me ka sila sila ʻana, a me ka ʻili ʻili meli.

He maikaʻi ka ʻōwili ʻana o ka ʻano ʻano ʻano niho niho a hoʻohana nui ʻia i nā hale hana holoholona a me nā mea hānai moa.Eia nō naʻe, ma muli o ka hoʻoheheʻe ʻana o ka meaʻai i loko o ke awāwa niho, ʻaʻole like loa ka ʻaʻahu ʻana o ka wili puʻupuʻu a me ke apo apo, a ʻoi aku ka koʻikoʻi o ka ʻaʻahu ʻana ma nā ʻaoʻao ʻelua o ka pahu kaomi a me ke apo.

ʻO ke ʻano o ka puʻu niho niho me ka hoʻopaʻa ʻana i ka lihi he mea kūpono ia no ka hana ʻana i nā mea wai.ʻOi aku ka maʻalahi o nā mea wai i ka paheʻe ʻana i ka wā extrusion.Ma muli o ka hoʻopaʻa ʻia ʻana o ka ʻaoʻao ma nā ʻaoʻao ʻelua o ke awāwa niho, ʻaʻole maʻalahi ka paheʻe ʻana i nā ʻaoʻao ʻelua i ka wā o ka extrusion hānai, e hopena i ka hāʻawi like ʻana o ka hānai.ʻOi aku ka lōʻihi o ka lōʻihi o nā pellets i hana ʻia.

ʻO ka maikaʻi o ka honeycomb roller ʻo ia ke ʻano o ka ʻaʻahu o ke apo apo, a ʻo ka lōʻihi o nā mea i hana ʻia he ʻano kūlike.Eia naʻe, maikaʻi ʻole ka hana o ka coil, e pili ana i ka hoʻopuka o ka granulator a ʻaʻole like me ka hoʻohana ʻana i ke ʻano slot i ka hana maoli.

Eia ka hōʻuluʻulu manaʻo o 10 mau ʻano o ka mīkini paʻi paʻi paʻi no ka Baoshell pressure roller ring molds, a ʻo ka 3 hope loa nā mea āu i ʻike ʻole ai!

NO.10 ʻAno Groove

ʻano ʻāwīwī ʻano huila pūpū

NO.9 ʻAno ʻāwī paʻa

Paʻa ʻano ʻāwīwī ʻano huila pūpū

NO.8 ʻAno Honeycomb

ʻano pūnaʻi meli ʻano huila

NO.7 Ke kino daimana

huila ʻano daimana

NO.6 ʻĀwī ihu

inclined groove roller shell

NO.5 Groove+honeycomb

ʻāwīwī honeycomb roller shell

NO.4 Paʻa ʻāwīwī+honeycomb

Paʻa ʻia ka pūʻali meli honeycomb roller shell

NO.3 ʻĀwīwīwīwīwī+puʻu meli

inclined groove honeycomb roller shell

NO.2 Nani iwi i'a

iwi iʻa ripple roller shell

NO.1 ʻAha-like ripple

ʻaʻaʻaʻa ripple roller shell

KĀKĀKAI KULA: TUNGSTEN CARBIDE COLLER SHELL

tungsten cabide Rollar shell

ʻO ke ʻano lapaʻau no ka paheʻe ʻana o ka ʻōwili kaomi o ka mīkini ʻāpana
 
Ma muli o ke kaiapuni hana koʻikoʻi, ke kiʻekiʻe o ka hana, a me ka wikiwiki o ka hoʻohana ʻana i ka puʻupuʻu puʻupuʻu puʻupuʻu, ʻo ka puʻupuʻu puʻupuʻu kahi ʻāpana palupalu o ka mīkini ʻāpana a pono e hoʻololi pinepine ʻia.Ua hōʻike ʻia ka hana hana i ka wā e loli ai nā hiʻohiʻona o nā mea hana a i ʻole nā ​​kūlana ʻē aʻe i ka wā o ka hana ʻana, hiki ke ʻano o ka paheʻe ʻana o ka wili kaomi o ka mīkini particle.Inā he paheʻe ka paheʻe i ka wā o ke kaʻina hana granulation, mai hopohopo.No nā kikoʻī kikoʻī, e ʻoluʻolu e nānā i kēia mau ʻenehana:
 
Ke kumu 1: ʻAʻole maikaʻi ka concentricity o ka ʻōwili kaomi a me ka hoʻokomo ʻana i ka spindle
Hoʻoholo:
E nānā inā kūpono ka hoʻokomo ʻana o nā bearings roller pressure i mea e pale aku ai i ka hoʻokaʻawale ʻana o ka pūpū kaomi i kekahi ʻaoʻao.
 
ʻO ke kumu 2: ʻO ka waha bele o ke apo apo ua lepo palahalaha, no laila ʻaʻole ʻai ka ʻōpala i nā mea.
Hoʻoholo:
E nānā i ka ʻaʻahu ʻana o nā pipili, nā huila hoʻouna, a me nā apo lining o ka granulator.
Hoʻoponopono i ka concentricity o ka hoʻokomo ʻana i ke apo, me kahi hewa ʻaʻole iʻoi aku ma mua o 0.3mm.
Pono e hoʻoponopono ʻia ka ʻāpana ma waena o nā wili puʻupuʻu i: ʻo ka hapalua o ka ʻili hana o nā wili kaomi e hana ana me ka mold, a ʻo ka huila hoʻoponopono āpau a me ka wili paʻa e pono e hōʻoia i ka hana maikaʻi.
I ka wā e paheʻe ai ka mīkini paʻi, mai hoʻokuʻu i ka mīkini ʻāpana no ka manawa lōʻihi a kali i ka hoʻokuʻu ʻana i nā mea nona iho.
He kiʻekiʻe loa ka lākiō hoʻopiʻi o ka puka apo apo i hoʻohana ʻia, e hoʻoulu ai i ka hoʻokuʻu ʻana o nā mea waiwai kiʻekiʻe o ka mold a ʻo ia kekahi o nā kumu no ka paheʻe ʻana o ka ʻōwili kaomi.
ʻAʻole pono e ʻae ʻia ka mīkini pellet me ka ʻole o ka hānai ʻana.
 
Ke kumu 3: Paʻa ka puʻu huila
Hoʻoholo:
E hoʻololi i nā huila kaomi.
 
Ke kumu 4: ʻAʻole poepoe ka ʻili puʻupuʻu
Hoʻoholo:
ʻAʻole kūpono ka maikaʻi o ka pūpū roller, hoʻololi a hoʻoponopono paha i ka pūpū roller.
I ka wā e paheʻe ai ka ʻōwili paʻi, pono e hoʻopaʻa ʻia i ka manawa kūpono e pale aku ai i ka hoʻopaʻapaʻa palaualelo lōʻihi o ka roller kaomi.
 
Ke kumu 5: Ke kulou a wehe ʻana paha o ka milo kaila kaomi
Hoʻoholo:
E hoʻololi a hoʻopaʻa paha i ka milo, a e nānā i ke ʻano o ka wili puʻupuʻu i ka wā e pani ai i ke apo apo a me ka ʻōwili paʻi.
 
Ke kumu 6: Ua kuhi hewa ʻole ka ʻili hana o ka wili puʻupuʻu me ka ʻili hana o ke apo apo (keʻeʻe ʻaoʻao)
Hoʻoholo:
E nānā inā ua hoʻokomo pono ʻia ka ʻōwili kaomi a hoʻololi iā ia.
E nānā inā ua deformed ke kumu eccentric o ka roller pressure.
E nānā no ka ʻaʻahu ʻana ma nā kumu kumu kumu a i ʻole nā ​​ʻūhā o ka mīkini ʻāpana.
 
Ke kumu 7: He nui loa ka wehe ʻana o ka spindle o ka granulator
Hoʻoholo:
E nānā i ka hoʻopaʻa ʻana o ka granulator.
 
Ke kumu 8: He haʻahaʻa ka helu kuʻi o ke apo apo (emi ma mua o 98%)
Hoʻoholo:
E ho ohana i ka pu panapana e wili ai ma ka lua poni, a i ole e hoolapalapa ia i ka aila, e wili ma mua o ka hanai ana.
 
Ke kumu 9: He ʻeleʻele loa nā mea maka a loaʻa i ka makū kiʻekiʻe
Hoʻoholo:
E noʻonoʻo pono i ka mālama ʻana i kahi moisture ma kahi o 15%.Inā kiʻekiʻe loa ka makū o nā mea maka, e hoʻopili ʻia ka palaka a me ka paheʻe ma hope o ke komo ʻana o nā mea maka i loko o ke apo.Aia ma waena o 13-20% ka nui o ka mālama ʻana i ka wai.
 
Ke kumu 10: ʻOi aku ka wikiwiki o ka hānai ʻana i ka poni hou
Hoʻoholo:
Hoʻoponopono i ka wikiwiki e hōʻoia i ka lawa ʻana o ka wili puʻupuʻu, e pale i ka paheʻe ʻana o ka roller pressure, a e nānā koke i ka ʻaʻahu o ke apo apo a me ka ʻōwili kaomi.


Ka manawa hoʻouna: Mar-25-2024